Kassaregister för restaurang och café

kassaregister_surfplatta_exempel1Enkelt installations-paket av kassaregister som uppfyller Skatteverkets krav.
Kan kompletteras med integrerad kortläsare och kvittoskrivare.

Lägg in
dina menyer

Kraftfullt kassaregister

Oavsett vilken restaurangverksamhet du driver så är mobilkassan ett smidigt kassasystem som du snabbt och billigt anpassar själv. Mobilkassan passar perfekt både för finare A la carte restauranger och lunchrestauranger, men även för takeaway och kiosker.

Mobilkassan har de flesta funktioner du kan förvänta dig av ett modernt kassasystem (POS), men får plats i din hand.

Mobilkassan anpassar du själv enkelt till den meny och vinlista du erbjuder.

Funktioner

Anpassningsbara knappsatser

Skriv ut kvitton

Ställ in Mobilkassans touch knappsats för att passa din restaurangs arbetssätt. Köpen går snabbare och det blir lättare att lära upp ny serveringspersonal. Vi tror att du känner din restaurang bäst, och att du är mest lämpad att göra anpassning av din kassa. Men om du önskar så har vi trevliga tekniker som gärna hjälper dig.

Du lägger enkelt up dina menyer och dryckeslistor. Tack vara den flexibla anpassningen så går det bra att ha en kassainställning för lunchservering och en för middags a la carte. Och sälja produkter med Mobilkassan, bra om du har en deli restaurang, eller säljer souvenirer.

Våra smidiga mobila bältesburna kvittoskrivare finns som tillbehör, tack vare dessa kan dina gäster få notan och kvittot snabbare, och din serveringspersonal slipper gå extra vändor och kan lägga något mer tid på servicen.

Du kan alltid ha med dig Mobilkassan i fickan. Du kan göra ändringar i kassan och dra ut statistik när du är hemma eller på resa.