Kassaregister för frisören

hair_tablet1Enkelt installations-paket av kassaregister som uppfyller Skatteverkets krav.
Kan kompletteras med integrerad kortläsare och kvittoskrivare.

Lägg in
klippningar

Kraftfullt kassaregister

Mobilkassan är perfekt för frisörer och andra som arbetar med behandlingar på salong, till exempel makeup, manikyr, pedikyr och spa kurer.

Installera Mobilkassan gratis i din Android telefon eller sufplatta. Du hittar vår app på google Play, sök på “Mobilkassan”.

Mobilkassan anpassas enkelt till de klippningar, behandlingar och hårvårdsprodukter du säljer. Det gör betalningar effektivare och mer tid kan läggas på att ge kunderna bra service.

Vi tror att du känner din salong bäst och att du är mest lämpad att göra anpassningen av din kassa. Men om du önskar så har vi trevliga tekniker som gärna hjälper dig.

Funktioner

Lägg in klippningar och behandlingar

Lägg in hårvårdsprodukter

Se dagens resultat

Du kan alltid ha med dig en mobilkassa i fickan. Du kan göra ändringar i kassan och dra ut statistik när du är hemma eller på resa. Ta med kassan när du gör uppdrag ute hos dina kunder t.ex. inför bröllop eller som stylist i en fotostudio.

En mobil eller surfplatta är dessutom liten, och Mobilkassan tar därför mindre plats i din salong. Du behöver ingen kassa disk och kan inreda friare. Som tillbehör finns våra små bältesburna kvittoskrivare. Dina kunder kan sitta kvar i stolen medan dom betalar om dom så önskar.

Om du bara hyr en stol i en salong och ni inte vill dela kassaregister, går det utmärkt att ta med mobilkassan som ett komplement till den kassa som redan finns.