Kassaregister för butiken

kassaregister_surfplatta_exempel1Enkelt installations-paket av kassaregister som uppfyller Skatteverkets krav.
Kan kompletteras med integrerad kortläsare och kvittoskrivare.

Lägg enkelt in
dina varor

Kraftfullt kassaregister

Mobilkassan är perfekt för frisörer,  kiosker,  caféer och dom flesta handelsresande säljare.

Mobilkassan har de flesta funktioner du kan förvänta dig av ett modernt kassasystem (POS), men får plats i din hand. Kassaregister med varor, produktgrupper, anpassningsbara touch knappsatser, rapport/statistik funktioner och en mängd tillbehör.

Mobilkassan anpassar du själv enkelt till det produktutbud du har.

Ställ in Mobilkassans touch knappsats för att passa just din butik. Köpen går snabbare och det blir lättare att lära upp ny personal.

Funktioner

Lägg till Produkter

Se dagens resultat

Vi tror att du känner ditt sortiment bäst, och att du är mest lämpad att göra anpassning av din kassa. Du spar pengar genom att göra anpassningen själv, men om du önskar så har vi trevliga tekniker som gärna kommer ut och hjälper dig.

Du lägger enkelt upp dina varugrupper, produkter och priser. Mobilkassan är ett komplett kassaregister som håller reda på hela ditt sortiment.

Om du har ett cafe, eller annan verksamhet i anslutning till din butik, så är mobilkassans anpassningsbara touch knappsatser en stor fördel. Det går snabbt att byta från ett tangentbord till ett annat och till en lättanvänd knappsats byggd för café sortiment enligt dina villkor.

Du kan alltid ha med dig Mobilkassan i fickan. Du kan göra ändringar i kassan och dra ut statistik när du är hemma eller på resa.